Szeretettel várjuk kedves közönségünket 2024. február 4-én délután 5 órától a Fischer Annie Zeneiskola dísztermébe, a IV. Karvezető mesterkurzusunk zárókoncertjére!

A műsor a kurzus felhívásakor megadott kórusművekből áll, azonban a résztvevő hallgatókkal való közös próbák alatt alakul ki a végleges sorrend.

Szeretnénk, ha a közönség is átélhetné azt a közös izgalmat, ami egy-egy tanulni akaró művész szárnypróbálgatásait kíséri – már csak ezért is érdemes eljönni a koncertre – de amiatt is, mert részben új repertoárral lepjük meg kedves közönségünket!

A belépés ingyenes!

Új év – új kihívások – új lehetőségek!

A Vasas Művészegyüttes Vass Lajos Kórusa és a Kórust támogató Varázsének Alapítvány mesterkurzust szervez, melyre hívjuk és várjuk hallgatók és karnagyok jelentkezését.

A kurzuson lehetőség nyílik a tanultak azonnali kipróbálására egy nagy létszámú vegyeskarral, – a kórusvezetői kompetenciák fejlesztésére, kórushangképzésre, próbák felépítésének megismerésére, módszertanára, a kórussal történő kommunikációra, repertoár- és stílusismeretre – a kórussal való műhelymunkára, valamint a zárókoncert után a kurzust vezető tanárral történő szakmai konzultációra.
Tapasztalja meg az élő kórus varázsát!

A kurzusra való jelentkezési feltételek a Vass Lajos Kórus facebook oldalán találhatók: 

(6) IV. KARVEZETŐ MESTERKURZUS | Facebook

Jelentkezési határidő:

2024. január 15.

Jelentkezés:
varazsenek.vasslajos@gmail.com

A mesterkurzus a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.